De Herstelmeesters bij Novanet

OVER NOVANET

SCHADE BESTAAT NIET!

In onze wereld bestaat schade niet. Iedere dag herstellen onze vakmensen diverse soorten beschadigingen. Zij draaien de tijd even terug en zorgen ervoor dat schade (on)zichtbaar wordt hersteld. Dit ambacht oefenen zij dagelijks uit in heel België. Met ruim 30 jaar ervaring hebben onze vakmensen zelf hersteltechnieken ontwikkeld. Deze technieken brengen wij onze nieuwe herstelmeesters zelf bij in de Novanet. Zo kunnen zij zichzelf na een interne opleiding ook ‘Meester in Herstel’ noemen.

Onze collega aan het werk bij Novanet

KWALITATIEVE OPLOSSINGEN

Onze duurzame reparatietechnieken worden gekenmerkt door vakmanschap en innovatie. Het is onze ambitie om voor ieder soort materiaal de schade onzichtbaar te repareren.

MINIMALE OVERLAST

We bieden kwalitatieve totaaloplossingen en streven daarbij naar minimale overlast voor u of uw klanten. We komen daarom langs op locatie en garanderen een korte lever- en werktijd. Herstellen beperkt de overlast en draagt minder kosten met zich mee dan vervangen.

DUURZAAM & KOSTENBESPAREND

Nog te vaak denkt men dat herstellen niet mogelijk is. Wij bewijzen echter graag het tegendeel. We bieden een onzichtbare reparatiemethode aan voor bijna iedere beschadiging. Daarnaast ontwikkelen we constant nieuwe reparatietechnieken zodat we steeds meer kunnen herstellen.

OPLEIDEN & INNOVEREN

NOVANET ACADEMY

Novanet dient een groot maatschappelijk doel. In de huidige economie is het lastig goede vakmensen te vinden. Ambachtslieden die schaarser en duurder worden… wij prijzen ons gelukkig met onze interne opleiding. Alleen zo kunnen wij onze hoge kwaliteit en vakmanschap continueren.

Creatieve vakmensen
Herstelmeesters aan het werk bij Novanet
Vloer reparatie na schade met spotrepair

ONTWIKKELEN & HERSTELLEN

KOSTENBESPARENDE HERSTELLINGEN MET SPOTREPAIR

Novanet ontwikkelt zelf haar reparatietechnieken in het Novanet Lab. Op deze manier kunnen wij voor zoveel mogelijk schadeproblemen een oplossing bieden. Een goed voorbeeld hiervan is onze spotrepair methode. De spotrepair methode is een hersteltechniek waarmee wij beschadigingen “slim” repareren. Deze uiterst kostenbesparende en duurzame manier van herstellen hebben wij zo ontwikkeld, dat deze uitkomst biedt voor vrijwel elke materiaalsoort. Bovendien wordt het oppervlak met deze techniek zo min mogelijk bewerkt.

WERKEN BIJ NOVANET

ONZE VACATURES

Wil jij ook dagelijks je klanten verrassen met innovatieve oplossingen voor beschadigingen? Voor onze afdeling ramen & deuren zijn wij op zoek naar een schadehersteller.