REVIEWS

ERVARINGEN VAN ONZE KLANT

Op deze pagina leest u wat andere mensen hebben ervaren met Novanet. Wij zijn erg blij met complimenten of feedback: en daarom laten we u graag zien wat anderen van onze dienst vinden. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Dat is meer dan welkom! Zo weten wij ook wat u van onze service of dienst vindt. U kunt onderaan deze pagina een review insturen.

Gisteren is de monteur geweest om de schade aan de garagedeur te repareren. Er was iemand met de trekhaak tegenaan gereden, en er zat een deuk in.' Gijsbert Rijkers heeft het samen met een collega vakkundig en snel gerepareerd.

Heel mooi gemaakt! Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Bedankt NOVANET.

Hans Sengers

Vandaag is Jurgen Desmedt mijn raam komen herstellen. Wat een TOP reparateur. Prachtig gedaan niets meer zichtbaar van de schade👌👌👌

Chantal

Na een inbraakpoging was mijn achterdeur op verschillende plaatsen beschadigd. Via de verzekeringsagent werd uw bedrijf gecontacteerd. Ik had nog nooit over deze manier van repareren gehoord.
Vandaag kwam Michaël langs, heel stipt op het afgesproken uur.
Ik vond het fijn om ingelicht te worden wat hij precies zou doen, op een korte, begrijpbare manier.
Ik sta versteld van het geleverde resultaat. Heel mooi, heel netjes. Tijdens het werk wordt er gezorgd voor de nodige bescherming, achteraf heel netjes opgeruimd.
Michaël heeft oog voor detail. Duidelijke een hele goede stielman die weet hoe hij een probleem kan oplossen en afwerken.
Jullie hebben er weer een heel tevreden klant bij. Dikke pluim voor jullie bedrijf maar vooral voor het geleverde werk van Michaël. Dank je wel!

Mieke van Moerkerke

De bovenkant van mijn serre was ernstig beschadigd door vandalisme. Op aanraden van de verzekering nam ik contact op met Novanet. Ik had nog nooit gehoord van hun reparatiediensten, maar ik ben zeer tevreden. Van de schade is niets meer te zien en het ziet er weer picobello uit!

Robert Dubois

We hadden er nog nooit van gehoord dat schades onzichtbaar kunnen worden hersteld. Daarom waren we huiverig over de diensten van Novanet toen zij de schade aan onze aluminium voordeur gingen herstellen. Er zaten een aantal diepe krassen in de deur, maar na de reparatie waren we verstomd van het resultaat. We zien niets meer van de schade, ook na langere tijd niet. Daarnaast was de monteur enorm goed. Hij wist van aanpakken en we bevelen hem zeker aan bij anderen.

Dhosse & Nistiaen

Vanwege werkzaamheden tijdens bouwprojecten worden ramen en deuren soms beschadigd door aannemers of onderaannemers. Dit gaat voornamelijk om lakschades. Deze schades laten wij altijd herstellen door twee vaste mannen van Novanet. De communicatie met hen is goed en het is prettig samenwerken. De schades worden altijd weer netjes hersteld en daarom ben ik zeer tevreden met Novanet.

Peter Elzen

Ik wil u en uw organisatie een groot compliment maken voor de voortreffelijke service en afhandeling van deze schade! De monteur was vriendelijk en heeft keurig werk geleverd, de afspraakbevestiging en de gehele verdere communicatie verdienen een dikke pluim. Namens mijn moeder heel hartelijk bedankt, ik heb mijn complimenten over uw organisatie ook laten overbrengen naar de verzekeringsagent, zodat zij ook weten dat ze met de juiste organisatie in zee zijn gegaan.

Gilbert

Wij werken regelmatig samen met de vriendelijke mensen van Novanet. Zij repareren voor ons aluminium buitenwerk zoals ramen en deuren die zijn beschadigd tijdens transport of plaatsing. Het herstellen is een goede oplossing in vergelijking met het opnieuw aanschaffen, omdat het veel sneller en ook goedkoper is.

Joris Vanheule

Na een poging tot inbraak was het kozijn van onze aluminium voordeur ernstig beschadigd. Daarom hadden wij verwacht dat het geheel moest worden vervangen. Onze verzekeringsagent wees ons echter op de herstelreparaties van Novanet. Deze monteur heeft de inbraakschade keurig hersteld. Zelfs de lastige RAL-kleur heeft hij exact kunnen overnemen, waardoor de schade niet meer zichtbaar is. Wij zijn erg tevreden met de correcte en vriendelijke service van de monteur van Novanet.

Familie Everard de Rijck

Hierbij wens ik jullie te bedanken voor de snelle service. De plaatsers waren zeer professioneel en de herstelling is perfect. Het raam en de deur zijn als nieuw en dit zonder breekwerk. Ook de administratieve kant liep vlot en perfect. Het doet me plezier jullie firma te hebben leren kennen.

Paul Vindevoghel

Bij deze bedankt voor het goede afhandelen van onze schade aan het aanrechtblad. Het is helemaal goed gekomen,de heren hebben een pracht stukje werk afgeleverd. Alles mooi schoon en goed afgewerkt. Zij verdienen een dikke duim om hoog. Onze complimenten daarvoor. Dat wilde ik even melden.

Elodie

LAAT OOK UW REVIEW ACHTER