fbpx Skip to main content

GEEF UW POORT EEN NIEUWE UITSTRALING!

Heeft u krassen of deuken in uw (garage)poort? Is de kleur van uw poort vervaagd? Of vindt u uw poort lelijk geworden en wilt u graag wat nieuws? Novanet biedt de oplossing!

Vaak wordt bij schades of verouderde poorten gedacht dat de gehele poort vervangen moet worden. Maar niks is minder waar. Onze herstelmeesters zijn gespecialiseerd in het renoveren van overheaddeuren. Dagelijks geven wij poorten een tweede leven. Zo herstellen wij onder andere krassen, gaten, deuken, vervormingen en verkleuringen. Na herstel voorzien onze professionele schilders en spuiters de poort altijd van een nieuwe laklaag, waardoor de poort er weer als nieuw uitziet.

Lak- en spuittechnieken ter reparatie van schade aan ramen en deuren

WAT VOOR SCHADE?

De overhead-deur heeft diverse krassen en vervormingen.

IS DE SCHADE HERSTELD?

Ja, de garagepoort is hersteld dankzij onze spotrepair methode. Vervolgens is de gehele poort overgespoten met dezelfde kleur als voorheen, waardoor de schade onzichtbaar is geworden.

WAT VOOR SCHADE?

De grijze poort had meerdere lelijke plekken, waar de verf beschadigd is.

IS DE SCHADE HERSTELD?

Ja. Onze specialist heeft de poort overgespoten met de handmatig gemengde verf, waarna de poort er weer als nieuw uitziet.

WAT VOOR SCHADE?

De groene overhead-deur heeft een diepe kras aan de voorkant.

IS DE SCHADE HERSTELD?

Ja. Onze specialist heeft de kras hersteld met onze spotrepair methode. Vervolgens is de gehele poort overgespoten om de schade onzichtbaar te maken.

WAT VOOR SCHADE?

De blauwe poort heeft witte aanslag, die niet meer schoon te maken is.

IS DE SCHADE HERSTELD?

Ja. Onze specialist heeft de blauwe verf op locatie nagemaakt. Vervolgens heeft hij de gehele poort overgespoten.

Kiest u voor een nieuwe kleur? Of wilt u dezelfde als voorheen?

Onze herstelmeesters zijn experts op het gebied van verf en kleuren. Wanneer u dezelfde kleur wil als voorheen, zorgen zij daarvoor. Onze specialisten mengen op locatie de verf aan, dit doen zij handmatig totdat zij precies dezelfde kleur hebben bereikt. Doordat zij dit op locatie doen wordt de kans op kleurverschil enorm verkleind. Als de juiste kleur is bereikt plakken onze herstelmeesters de poort nauwkeurig af, waarna ze deze in zijn geheel overspuiten. Wanneer onze specialist klaar is met het spuiten, ziet uw poort er weer als nieuw uit!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Wilt u liever eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.