fbpx Skip to main content

VERHAAL ACHTER DE SCHADE

Novanet staat voor u klaar

Dankzij gepaste maatregelen kunnen wij ons werk blijven voortzetten. Onze herstelmeesters repareren dagelijks beschadigde en verouderde ramen en deuren. Ook voor schade aan keukens, sanitair, vloeren of meubilair bent u bij Novanet nog steeds aan het juiste adres.

Novanet is via de verzekeringsmaatschappij ingeschakeld om de ramen en de garagepoort van een woning te herstellen. Aan de overzijde van de straat was een granaat afgegaan. In de granaat zaten bovendien ijzeren ballen verwerkt, die tijdens het ontploffen weggeschoten werden en in het schrijnwerk van de woning terechtkwamen.

Met als gevolg dat er allerlei putten in de ramen van de begane grond, eerste en tweede verdieping zaten. Zelfs de garagepoort bleef niet gespaard. Aangezien de ontploffing ’s nachts plaatsvond, zat de ochtend erna de schrik er flink in. Onze herstelmeesters zijn aan de slag gegaan met het herstellen van de beschadigingen.

De putten zijn uit het aluminium gehaald. Tevens zijn alle ramen en de garagepoort opnieuw gespoten. Zodat de tijd snel weer teruggedraaid kon worden naar voor de schade.

Men was zeer tevreden dat de schade netjes was verholpen. Niets deed meer herinneren aan de vervelende schade.

Bent u ook op zoek naar een hersteloplossing voor schade aan ramen en deuren, keukens, sanitair, vloeren of meubilair? Neem contact met ons op via info@novanetrepair.be en wij verzorgen een bestek binnen 24 uur.

Granaat inslag