fbpx Skip to main content

U kent ons allemaal wel van de herstellingen aan PVC en aluminium ramen en deuren. Deze week geven we u graag een kijkje in de wereld van de bijzondere projecten.

VERKLEURING VAN DE CARWASH

Door ouderdom en weersinvloeden, alsmede door het gebruik van chemicaliën, zijn de ramen van deze carwash behoorlijk verkleurd geraakt. De eigenaar van de carwash was al geruime tijd opzoek naar een mogelijkheid om het schrijnwerk weer netjes te krijgen. Met deze opdracht kwam de eigenaar naar Novanet toe.

Om de carwash weer een professionele uitstraling te geven, is besloten om alle ramen te herlakken in de oorspronkelijke kleur. Wat de eigenaar aangenaam verraste, was dat alle werkzaamheden op locatie konden worden uitgevoerd. Hiermee bespaarde men veel tijd en de carwash kon alweer na slechts een dag in gebruik genomen worden.

Alles werd zorgvuldig afgeplakt en van afzuiging voorzien, om vervolgens het aluminium zorgvuldig en professioneel te spuiten. Met als resultaat een nette en nieuwe  uitstraling. Precies zoals de eigenaar wilde. De klant was dan ook erg te spreken over het behaalde resultaat.

Herlakken van de carwash met schade