fbpx Skip to main content

Vorige maand is de klok weer een uur teruggegaan. Gepaard met kortere dagen en langere nachten, kunnen we stellen dat de winter nu echt in aantocht is. Ondanks dat deze koude, donkere, avonden vaak geassocieerd worden met veel gezelligheid, merken wij bij Novanet ook een negatieve trend. Elk jaar zien wij een piek in het aantal aanvragen voor het herstellen van inbraakschade.

Bij deze klant is de voordeur geforceerd. Door een koevoet tussen de deur en het vaste kader te zetten, hebben de inbrekers zich een weg naar binnen gewerkt. Zoals te zien is op de afbeeldingen, is het vaste kader naast de deurklink serieus geplooid. Waar anderen stoppen gaan wij verder. Wij repareren niet alleen kleine beschadigingen aan hout, PVC en aluminium, maar ook grote grove schade.

Via de verzekering is de gedupeerde naar Novanet verwezen voor het herstel van de schade. Onze specialist is ter plaatste gekomen en kon de schade zeer netjes en technisch goed herstellen. Niet alleen het kader kon worden hersteld, maar ook het sluitwerk werd nagekeken en gemaakt.

Op verzoek van de klant hebben wij als extra service de deur voorzien van extra sloten. De klant betaalde hier graag iets extra’s voor. Nu dat de schade net is hersteld, wordt de klant niet meer geconfronteerd met de inbraak bij het zien van de deur. Bovendien voelt de klant zich weer veilig in zijn eigen huis.

NOVANET GAAT VERDER

Bij Novanet begrijpen we dat de dienstverlening veel verder gaat dan alleen de herstelling. Emotioneel gezien maakt dit ook een diepe indruk en onze mensen leren hier goed mee om te gaan.

Novanet gaat verder dan alleen herstel en traint haar mensen ook op klantbeleving. Novanet innoveert, repareert en leidt collega’s op!

Is een van uw klanten ook slachtoffer geworden van een inbraak, dan kunt u de schade bij ons melden via info@novanetrepair.be. Hebt u foto’s van de schade? Mail deze dan mee. Wij verzorgen een bestek binnen 24 uur.

Geforceerde deur met inbraakschade
Inbraakschade aan de deur
Gerepareerde deur met schade
Gerepareerde deur