fbpx Skip to main content

Dagelijks houden we ons bezig met het herstellen van uiteenlopende schades aan ramen en deuren. Dit zijn voornamelijk schadeherstellingen als gevolg van inbraak. In deze editie van het verhaal achter de schade vertellen we u over een niet alledaagse reparatie, met een exceptionele oorzaak.

Zoals u waarschijnlijk hebt meegekregen, heeft er begin september een zware explosie plaatsgevonden in Wilrijk. De kracht van de explosie was enorm en als gevolg hiervan zijn er drie woningen volledig ingestort. Ook zijn veel huizen in de buurt van de ontploffing beschadigd geraakt; ruiten gingen aan diggelen, garagepoorten stonden bol, en ramen zijn geslagen of uit de voegen getrokken.

Wij hebben van verschillende verzekeringsmaatschappijen de opdracht gekregen om beschadigingen aan aluminium en PVC ramen  te herstellen, die als gevolg van de explosie ontzet waren geraakt. Een groot project, gezien de hoeveelheid beschadigde woningen. Om de gedupeerden snel uitkomst te bieden, zijn we met een groot team specialisten naar Wilrijk getrokken. Vervolgens hebben wij bij verschillende klanten de ontzet geraakte ramen en deuren hersteld.

Onze mensen hebben dit project als zeer bijzonder ervaren. Tijdens het contact met de klanten merkten wij dat deze explosie een enorme impact heeft achtergelaten.

Wij van Novanet zijn dankbaar dat we de zichtbare overblijfselen van deze ramp hebben kunnen herstellen tot een resultaat waarbij niets meer te zien is van de schade. Waar anderen stelden dat het schrijnwerk niet meer te redden was, hebben onze mensen het alsnog kunnen herstellen.

Het is niet voor niets dat wij 95% van de aanvragen voor het herstel van ramen en deuren kunnen herstellen. Waar anderen stoppen, gaat Novanet verder. Doch kunt u ook bij ons terecht voor kleine herstellingen aan PVC en aluminium.

Hebt u schadeclaims voor ramen en deuren? Neem contact met ons op via info@novanetrepair.be en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Reparatie van schade bij gasontploffing
Herstellen van ramen en deuren